EN - FR

Dode Hoek


Dode Hoek vertelt het verhaal van Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris van de Antwerpse drugsbrigade.  Hij is als ‘Mr Zero Tolerance’ ongemeen populair en berucht bij de bevolking en in de media.  Het land staat dan ook in rep en roer wanneer hij aankondigt dat hij de politie verlaat om zich, net vóór de verkiezingen, aan te sluiten bij de extreemrechtse partij VPV.  Op zijn laatste dag als politieman leidt een onderzoek hem naar Charleroi waar een inval in een drugslabo een reeks onvoorzienbare en fatale gebeurtenissen in gang zet.

Dode Hoek is een nieuwe Vlaamse thriller met een topcast, waaronder Peter Van den Begin, Jan Decleir, Soufiane Chilah, Mathijs F. Scheepers, Ruth Becquart en David Murgia.  Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Jurgen Delnaet (Aanrijding in MoscouHalfweg),  Bert Haelvoet (de Helaasheid der Dingen), en Tibo Vandenborre (De Behandeling). De regie is in handen van de Brusselse cineast Nabil Ben Yadir die doorbrak met de succesvolle film “Les Barons”.

BelgiŰ - 2016
Genre: Thriller
Regisseur: Nabil Ben Yadir
Scenario: Nabil Ben Yadir & Laurent Brandenbourger in samenwerking met Michel Sabbe
Producent: Eyeworks, Antilope Joyeuse & Wrong Men
Acteurs: Peter Van den Begin, David Murgia, Soufiane Chilah, Ruth Becquart, Jurgen Delnaet, Bert Haelvoet, Mathijas F. Scheepers, Jan Decleir, Tibo Vandenborre
Release: Januari 2017
Website: www.facebook.com/Dode-Hoek-897508170369031/?fref=ts

Copyright © 2015 Eyeworks NV. Alle rechten voorbehouden
Privacybeleid | Algemene voorwaarden