EN - FR

Altijd Prijs


In 'Altijd Prijs' wordt het gezin Desmet gevolgd, dat met z'n vieren in een flatgebouw in een volkse wijk woont. Vader Rudy werkt als geldkoerier, zijn vrouw Sandra is schoonmaakster bij een klein PR-bureau, en hun ietwat alternatieve zoon Jasper studeert -als eerste in de familie- af aan het ASO. Samen met Reinhilde, de eigenzinnige inwonende moeder van Rudy, delen ze lief en leed. Dicht op elkaar, meestal gezellig, altijd hectisch en soms intens.

Samen spelen ze elke week op de Lotto. En elke week hopen ze, zoals zovelen, op het groot lot. Als ze dat groot lot effectief winnen, zijn Rudy en Sandra de koning te rijk. Ze willen hun geluk van de daken schreeuwen. Tot de psycholoog van de loterij, Carl, hen duidelijk maakt dat dit een slecht idee is. Vanaf dan worden de Desmets geconfronteerd met de onverwachte resultaten van het winnen van het groot lot. Elke kleine leugen zorgt voor een onverwacht resultaat en elk klein voorval groeit uit tot een verhaal vol humor, misverstanden en verwarring.

BelgiŰ - 2014
Genre: 10-delige comedyreeks voor VTM
Duur: 25 min
Regisseur: Douglas Boswell (Louislouise, Labyrinthus, Romance)
Scenario: Bram Renders en Kevin Ingelbrecht
Producent: Eyeworks NV - Peter Bouckaert
Acteurs: Steve Geerts (Cordon, Met Man en Macht, LouisLouise) Ini Massez (Team Spirit, Zone Stad, Ella) Nathan Naenen (Code 37) Rilke Eyckermans (Brabanšonne, De Zonen van Van As) Pepijn Caudron (Los) Nicky Langley (musicals Daens en Doornroosje)
Release: 30 september 2015
Website: vtm.be/altijd-prijs

Copyright © 2015 Eyeworks NV. Alle rechten voorbehouden
Privacybeleid | Algemene voorwaarden