EN - FR

Vermist - Reeks 2


Het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm (210.000 bezoekers) en de serie die in maart uitgezonden werd op VT4. De leden van de Cel Vermiste Personen onder leiding van Walter Sibelius gaan elke aflevering opnieuw op zoek naar een vermist persoon. De personages worden ook persoonlijk geconfronteerd met de problematiek van een vermiste persoon en dit zal uiteindelijk leiden tot drastische veranderingen binnen het team.

Vanaf 18 januari 2010 is er elke maandagavond terug een afspraak met Koen De Bouw, Kevin Janssens, Joke Devynck, Stan Van Samang en Cathérine Kools.  VT4 start opnieuw met de 10 afleveringen uit de eerste reeks, aansluitend krijgen we 10 nieuwe afleveringen uit de tweede reeks.  We kunnen dus een heel voorjaar lang genieten van de Vlaamse topserie 'Vermist' van o.a. regisseur Jan Verheyen, met de emotionele en spannende verhalen van de Cel Vermiste Personen.
 

België - 2009
Genre: 10-delige tv-reeks voor VT4
Regisseur: Jan Verheyen & Joël Vanhoebrouck
Scenario: Bas Adriaensen & Philippe De Schepper
Producent: Eyeworks Film & TV Drama - Jan Huyse & Philippe De Schepper
Acteurs: Axel Daeseleire, Stan Van Samang, Kevin Janssens, Joke Devynck, Cathérine Kools
Release: vanaf 18 januari 2010 op VT4
Website: www.vt4.be/vermist

Palmares:
De eerste reeks van Vermist werd bekroond door de Belgische Televisie- en Radio Critici tot de Beste Dramareeks van 2007.
Zowel de eerste als de tweede reeks zijn verkocht aan de Franse TV-zender M6.

Copyright © 2015 Eyeworks NV. Alle rechten voorbehouden
Privacybeleid | Algemene voorwaarden