EN - FR

Vermist - Reeks 4


Na het succes van de eerste drie seizoenen Vermist, verdiept de Cel Vermiste Personen zich opnieuw in mysterieuze verdwijningen.
Vanaf het vierde seizoen maakt ook Marieke Dilles haar opwachting in de hoofdcast en zullen bovendien heel wat topacteurs- en actrices een gastrol spelen. Lotte Heijtenis, Lien Van de Kelder, Tom Van Landuyt, Stefaan Degand, Gilles De Schrijver, Ludo Hellinx, Mathias Sercu en Michel Van Dousselaere zijn maar enkele namen op een lange lijst die de komende seizoenen te zien zijn in Vermist.

Vermist reeks 1 en 2 werden ondertussen aan heel wat territoria verkocht, waaronder de TV-zender M6 in Frankrijk. De VT4-serie Vermist zal binnenkort ook te zien zijn op de Nederlandse televisie. Door de verkoop aan RTL is Nederland het 92ste land waar de reeks zal lopen, een absoluut record in Vlaanderen.

Vermist sleepte zes nominaties in de wacht voor het tv-festival van Monte Carlo, waaronder voor Beste Drama, Beste Acteur, Beste Actrice en Beste Europese en Internationale Producent. In 2007 werd reeks 1 bekroond met de Prijs voor de Beste reeks door de Belgische Televisie en Radio Critici.

De vierde reeks werd in het najaar van 2012 uitgezonden. De vijfde reeks staat reeds in de steigers.

 

BelgiŰ - 2012
Genre: 10-delige TV reeks voor VIER
Regisseur: Jan Verheyen en JoŰl Vanhoebrouck
Producent: Eyeworks Film & TV Drama
Acteurs: Axel Daeseleire, Joke Devynck, Stan Van Samang, Kevin Janssens en Marieke Dilles
Release: najaar 2012 op VIER

Copyright © 2015 Eyeworks NV. Alle rechten voorbehouden
Privacybeleid | Algemene voorwaarden