EN - FR

Dag & Nacht


Beeld je in... Paris Hilton verdwijnt volledig uit circulatie en duikt 3 jaar later, geschoold aan de beste Zwitserse hotelscholen, opnieuw op als General Manager van één van de hotels van haar familie.

Wel, dat is wat er gebeurt met Nathalie Sanders. Ze sierde ooit de covers van alle magazines, heeft zich intussen grondig herschoold en komt in een hotel terecht. Uiteraard is niet iedereen daar opgezet met haar komst.

Mathias had zelf gehoopt de rol van General Manager te kunnen krijgen en de F&B Manager, Lena, had gehoopt haar minder ambitieuze man Vincent, op die post te doen belanden. IJdele hoop dus. Nathalie zal zich moeten bewijzen en het respect leren afdwingen van ‘haar’ personeel: het kader, maar ook de kamermeisjes, de receptionisten, de barman.

Het personeel vorm het hart van het hotel en zij en de gasten staan centraal in deze reeks. 'Dag & Nacht – Hotel Eburon' wordt dan ook een echte “dramedy”, waar emoties centraal staan en waar vaak gelachen wordt, maar waar soms ook ernstige dingen gebeuren.

Het Eburon-hotel wordt het kader voor de dramareeks 'Dag & Nacht – Hotel Eburon'. Het is een schitterende locatie in het voormalige ‘Sint-Jacobsgasthuis’ te Tongeren. Het gasthuis is gelegen in het hartje van de stad, dateert uit de 12de eeuw en was toen een herberg voor pelgrims die op bedevaart gingen naar Santiago de Compostella.

BelgiŰ - 2009
Genre: 13-delige fictiereeks voor vtm
Producent: Eyeworks Film & TV Drama - Erwin Provoost & Gunter Schmid
Acteurs: Charlotte Vandermeersch, Matthijs Scheepers, Katrien De Ruysscher, Kevin Janssens, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Brit Alen, Sachli Gholamalizad, Fien Van Snick en Anthony Arandia
Release: voorjaar 2010

Copyright © 2015 Eyeworks NV. Alle rechten voorbehouden
Privacybeleid | Algemene voorwaarden